Kurti për heqjen e akcizës për naftën: Nuk e konsiderojmë politikë të dobishme

Kryeministri Albin Kurti ka folur për ngritjen e çmimeve të derivateve të naftës në vend. Kurti…

LDK kërkon heqjen e akcizës dhe TVSH-së për naftën

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK), do të kërkojë mbajtjen e një debati parlamentar për rritjen e…