Mbi 400 kërkesa të AKI-së për përgjimin e personave të dyshimtë

Agjencia e Kosovës për Inteligjencë (AKI) ka kërkuar mbi 400 leje për të përgjuar persona të…

Ish-shefi i AKI-së: Shërbimi sekret serb në vitin 2014 tentoi ta vriste Hashim Thaçin

Ish-drejtori i Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë Bashkim Smakaj, ka deklaruar se Shërbimi sekret serb kishte…

Rasti i “Gylenistëve” ky është vendimi i Gjykatës ndaj ish-shefi të AKI-së dhe të tjerëve

Driton Gashi, ish-shef i Agjencisë Kosovare të Inteligjencës (AKI), Valon Krasniqi, ish-drejtor i Departamentit për Shtetësi,…