Sunny Hill Festival

“Çka mu keni gjujt shpiun, shpiun” – Agim Idrizi nervozohet keq në emision live

Dëshmitari Agim Idrizi i cili para disa ditësh ka dëshmuar në gjykimin ndaj Thaçit dhe të…

Djali i Agim Idrizit mohon pretendimet e Axhamit se babai i tij ishte bashkëpunëtor i Serbisë

Në një lidhje të drejtpërdrejtë për Debat plus, Driton Idrizi, djali i Agim Idrizit, ka mohuar…

Enver Axhami për Agim Idrizin: S’ka qenë subjekt i UÇK-së, por bashkëpunëtor i Serbisë

Ish-ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Enver Axhami, ka reaguar ndaj deklaratave të Agim Idrizit,…