Sunny Hill Festival

Shumë qytetarë serb në veri, po nënshkruajnë peticionin për shkarkimin e Erden Atiqit

Në Mitrovicë të Veriut dhe Leposaviq, nga sot qytetarët mund të nënshkruajnë peticionin për të shkarkuar…

Sot pritet të fillojë mbledhja e nënshkrimeve për shkarkimin e Atiqit

Mbledhja e nënshkrimeve në kuadër të peticionit për shkarkimin e kryetarit të Mitrovicës Veriore Erden Atiq,…

Nuk pranohet iniciativa e kërkesës për largimin e Erden Atiqit

Komuna e Mitrovicës së Veriut nuk e ka pranuar kërkesën e qytetarëve për iniciativën e largimit…

Atiq: Nuk jap dorëheqje

Ministria e Pushtetit dhe Administrimit Lokal, ka bërë të ditur se pas dy apo tri ditësh…

Mitrovica e Veriut anëtarësohet në Asociacionin e Komunave të Kosovës

Mitrovica e Veriut është anëtarësuar në Asociacionin e Komunave të Kosovës (AKK). Kjo është bërë në…

Mitrovica Veriore merr vendim t’i bashkohet Asociacionit të Komunave të Kosovës

Komuna e Mitrovicës Veriore ka marr vendim që t’i bashkohet Asociacionit të Komunave të Kosovës. Këtë…

Takohen Atiq dhe Peci: Komunat veriore do të bëhen të qytetarëve

Kryetari i Komunës së Mitrovicës veriore, Erden Atiq ka pritur në zyrën e tij kryetarin e…

A do të ketë probleme të hënën në veri? – flet Erden Atiq

Kryetari i sapozgjedhur i komunës së Mitrovicës së Veriut, Eden Atiq ka thënë se nesër nuk…

Nënkryetarja serbe e Mitrovicës së Veriut: Përmbytjet nuk pyesin se kush je

Katarina Agjançiq, ish-punonjëse e Administratës Tatimore të Kosovës, ka pranuar pozitën e nënkryetares së Mitrovicës së…

Betohet kryetari i ri i Mitrovicës së Veriut

Erden Atiq është betuar si kryetar i ri i Komunës së Mitrovicës Veriore. “Unë, Erden Atiq,…