Sunny Hill Festival

Vrapoi 260 km nga Prishtina për 111-vjetorin e Pavarësisë, Erzen Zyberaj merr medalje nga Bashkia e Tiranës

Shqiptari nga Kosova, Erzen Zyberaj i cili ndërmori aventurën e tij me rastin e 111-vjetorit të…

Nga Prishtina, Erzen Zyberaj mbërrin në Tiranë me vrap për 24 orë

Atleti kosovar, Erzen Zyberaj ka mbërritur në Tiranë nga Prishtina pas 24 orësh vrapimi dhe 260…

Erzen Zyberaj do të vrapoj 260 kilometra nga Prishtina në Tiranë për 28 Nëntor

Atleti Erzen Zyberaj është nisur sot nga Prishtina për një vrapim nga Kosova në Shqipëri, për…

Erzen Zyberaj shpallet kampion në vrapim malor prej100KM në Bursa të Turqisë

Atleti Erzen Zyberaj ka treguar klasin e tij në një garë shumë të vështirë, në 100…

Erzen Zyberaj vrapon 150 km brenda një dite

Atletika është një ndër sportet më atraktive. Në botë është mjaft i zhvilluar si sport, por…