Institucioni më i rëndësishëm në vend mbetet pa Guvernator dhe pa menaxhim aktiv

Shkruan: Ferat Shala Gara për zgjedhjen e Guvernatorit të BQK-së vazhdon, edhe pse është rishpallur në…

Ferat Shala e vazhdon muhabetin e picës për Armend Mujën: U desht me ja përmend

Të mërkurën në Kuvendin e Kosovës u debatua rreth arrestimit të kryeshefin e arrestuar dhe të…

PDK kundërshton rritjen e çmimit të energjisë, fton ZRRE-në të hartojë një raport tjetër pa ndikim të Qeverisë

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Ferat Shala në një konferencë për media ka thënë PDK…