Zbuloni pesë arsyet pse duhet të konsumoni sa më shpesh fiq të thatë

Fiku është një frut i ëmbël dhe unik në shije e pamje. Fiku i thatë, ndryshe…

Dobitë e fikut kundër tensionit të lartë të gjakut

Tensioni i lartë i gjakut mund të jetë shkatërrimtar për zemrën, trurin dhe veshkat. Përpos kësaj,…