Thaçi: Deklarata e Quintit, në përputhje me kërkesat e mia

Presidenti, Hashim Thaçi, ka mirëpritur deklaratën e Quint-it ku iu kërkohej liderëve të lënë anash politikën dhe të luftojnë koronavirusin.

Ai në një postimi në Twitter, Thaçi ka thënë se deklarata e shteteve të Quintit është në përputhje me kërkesat e tij.

“E mirëpres deklaratën e shteteve të Quintit, që ndaj kërkesave të njëjta me të miat, që të gjithë në Kosovë ta respektjnë Kushtetutën dhe ligjet, funksionimin demokratik të institucioneve dhe fokusin në luftimin e virusit COVID-19, në vend të shfrytëzimit të tij për beteja politike. Mirëqenia e qytetarëve është prioriteti më i lartë për të gjithë ne”, ka shkruar Thaçi në Twitter.