Thaçi e shpërfill rrezikun, e lagë gishtin në gojë gjatë konferencës (Foto)

Pa maskë dhe doreza. Këto janë paraqitjet e fundit mediale të Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit. Ai në kohën kur përmes mediave po i adresohet qytetarëve për ti ndjekur udhëzimet e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik, siç duket vet po i thyen rregullat.

Në paraqitjen e fundit që Thaçi e pati sot para mediave ai lagu gishtin në gojë gjatë konferencës duke i shpërfillur kështu edhe rekomandimet e IKSHP-së.