Zhduket një grua në Klinë

Një grua është raportuar e zhdukur në Klinë.

Rastin në polici e ka lajmëruar një familjare e saj e cila ka thënë se viktima është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohur për vendndodhjen e saj.

Policia njofton përmes raportit se rasti është në procedurë hetimore.