125 pacientë trajtohen në spitale për COVID-19

Sipas raporteve nga klinikat COVID në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim janë 125 pacientë, 34 prej tyre të konfirmuar me COVID-19, pozitivë, 92 me oksigjeno-terapi dhe katër janë në gjendje të rënduar shëndetësore.

Në QKUK janë të shtrirë 83 pacientë, 15 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë, dy në gjendje të rënduar dhe 70 me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave

Klinika Infektive, 26 pacientë
Klinika e Pulmologjisë,57 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 42 pacientë

2 në gjendje të rënduar
19 të konfirmuar pozitivë
22 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Prizrenit, 6 pacientë
Spitali i Gjakovës, 6 pacientë
Spitali i Pejës, 13 pacientë
Spitali i Gjilanit, 4 pacientë
Spitali i Ferizajt, 2 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 5 pacientë
Spitali i Vushtrrisë, 6 pacientë