23 vjet nga themelimi i gazetës “Epoka e re”

Gazeta e përditshme “Epoka e re” është themeluar më 15 dhjetor 1999, por numri i saj i parë ka dalë më 25 janar 2000.

Sot (e mërkurë) “Epoka e re” ka mbushur 23 vjet që nga numri i parë.

Në këto vite gazeta ka pasur edhe sfida, disa të rënda e disa të lehta, por deri më sot i ka kaluar të gjitha me sukses.

“Epoka e re” botohet online https://www.epokaere.com/ dhe në formatin PDF.