50% më pak blerje online në Kosovë nga Kina

50 për qind më pak blerje online ka që nga paraqitja e koronavirusit në Kinë.

Zëdhënësi i Doganës së Kosovës, Adriatik Stavileci ka thënë se ka rënie të madhe të porosive online, raporton KTV.

Ai në emisionin “Sot”, ka thënë se koronavirusi nuk mund të merret përmes mallrave dhe se tashmë Agjencia e Veterinës ka kërkuar ndalim të disa produkteve që mund të jenë të rrezikshme./GazetaStop/