Pallaska: Kurti e barazoi NATO-n me Serbinë

Avokati Dastid Pallaska, ka thënë se kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, sot me veprimin e tij e ka barazuar NATO’n me Serbinë. Këtë gjë Pallaska e quajti ofenduese.

“Ajo çka ka thënë sot Kurti është rrenë dhe lajthitje e shpifur. Kurti me atë se çka ka thënë sot, e ka barazuar NATO’n me Serbinë. Ky është krim dhe ofenduese”, është shprehur Pallaska.

Pallaska gjithashtu tha se kryeministri aktual edhe më parë ka qenë kundër NATO’s.

“Ky (Kurti) ka qenë kundër Pakos së Ahtisarit, e Pakoja e Ahtisarit e ka sjellë NATO’n në Kosovë. Pra, ky ka qenë kundër NATO’s edhe më parë”, ka thënë Pallaska në emisionin Pressing në T7,.

Ai tha se Kurti ka tentuar t’i gënjejë Shtetet e Bashkuara të Amerikës. “Ky është mësuar me rrejt popullin e vet, e kësaj radhe është ra në kurthin e vet, e ka rrejt dikë që s’mundet ta rrejë, Amerikën”, shtoi Pallaska./GazetaStop/