Baba Vanga, parashikimet që u realizuan dhe çfarë mund të presim për 2022

Parashikimet e Baba Vangës për vitin 2022 kanë pasur rezultate të përziera deri më tani dhe historia e saj e parashikimeve është një histori e ngjashme.

“Nostradamusi i Ballkanit” pohoi se ajo kishte një dhuratë të rrallë nga Zoti që e ndihmoi të shihte të ardhmen pasi humbi shikimin në moshën vetëm 12-vjeçare.

Duke besuar në dhuratën e saj të rrallë, ajo fitoi një numër ndjekësish të madh kur ishte gjallë dhe madje lideri sovjetik Leonid Brezhnev raportohet të ketë përdorur shërbimet e saj.

Në vitin 1989, ajo gjoja tha: “Vëllezërit amerikanë do të bien pasi do të sulmohen nga zogjtë e çelikut. Ujqërit do të ulërijnë në një shkurre dhe gjak i pafajshëm do të rrjedhë”.

Parashikimet e Baba Vangës për vitin 2022 kanë pasur rezultate të përziera deri më tani dhe historia e saj e parashikimeve është një histori e ngjashme.

Barack Obama mund ta falënderojë Babën për një parashikim në të cilin ajo tha se presidenti i 44-të i SHBA-së do të ishte i pari me ngjyrë, megjithëse ajo tha se ai do të ishte i fundit.

Nëse fuqitë e saj të supozuara mistike janë diçka për të kaluar, fatkeqësia e çuditshme këtu dhe atje nuk duhet të jetë aq e papritur dhe ajo ka parashikuar përpara deri në 5079.

Për vitin 2022, ajo parashikoi një sërë ngjarjesh të tmerrshme duke përfshirë cunami vdekjeprurëse dhe një tjetër pandemi.

Deri më tani, asnjë cunami i madh nuk është përplasur në brigjet e një qyteti shumë të populluar dhe lia e majmunit deri më tani nuk ka arritur të shkaktojë ndonjë problem real publik.

Një parashikim duket se ka njëfarë rëndësie për të dhe Baba thuhet se parashikoi se qytetet e mëdha do të goditeshin nga mungesa e ujit nga thatësirat këtë vit.