Brenda 24 orëve, 889 të vdekur në Itali nga koronavirusi

Numri i personave të vdekur nga koronavirusi në Itali është rritur për 889, ka thënë Agjencia për Mbrojtje Civile të shtunën, duke e dërguar në 10,023 numrin e fataliteteve në këtë shtet.

Italia, vendi i prekur më së keqi nga kjo sëmundje, ka regjistruar të premten 919 vdekje nga Covid-19, njëherësh shifrën më të lartë në këtë shtet dhe në botë brenda 24 orëve.

Numri total i rasteve të konfirmuara në Itali ka arritur të shtunën në 92,472 persona.

Aktualisht vetëm Shtetet e Bashkuara kanë numër më të madh të të infektuarve me këtë sëmundje, 112,468.