Lëshohet në përdorim platforma online për financimin publik të organizatave të shoqërisë civile

Zyra për Qeverisje të Mirë e cila është në kuadër të Zyrës së Kryeministrit sot lëshon…

Kompania që rekomandoi shkëputjen e kontratës me Z-Mobile u pagua 100 mijë euro

Dhjetë vjet pasi Telekomi kishte vendosur t’i ofronte shërbime “Z-Mobile” i ka rënë në mend të…

Ramiz Kelmendi thotë se të dielave punëtorët duhet të pushojnë, jep 6 arsye

Pronari i kompanisë Elkos Group dhe i rrjetit të marketeve ETC Ramiz Kelmendi përmes një postimi…

Gjermania nga sot hap dyert për punëtorët e kualifikuar

Nga 1 marsi në Gjermani ka hyrë në fuqi Ligji për Fuqinë Punëtore të Kualifikuar, i…

Paralajmërohet protestë para Kryeministrisë nga punëtorët e Trepçës, kjo është arsyeja

Punëtorët që janë pranuar në Trepçë po paralajmërojnë protesta para Qeverisë, ata po e konsiderojnë të…

Punëtorët e Telekomit kërkojnë rritje pagash, pavarësisht krizës

Qeveria e Kosovës, ditë më parë shkarkoi Bordin e Telekomit për siç thuhet keqmenaxhimin e kësaj…

Mbi 200 mijë qytetarë përfituan nga investimet e KEDS me 2019

Mbi 200 mijë qytetarë kanë përfituar direkt nga investimet e KEDS-it të kryera gjatë vitit 2019.…

Tradita e hasjanëve për gatimin e bukës

Në njërën anë të rrugës, një nga një po renditen njerëzit, duke afruar kokën e futur…

Digjitalizimi, proces i pashmangshëm për bizneset

Digjitalizimi është një praktikë e domosdoshme për rritjen e transparencës dhe efikasitetit të punës në biznese,…

Klubi i Prodhuesve të Kosovës pro vendimit të Qeverisë për heqjen e taksës

Klubi i Prodhuesve të Kosovës e përkrah vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës për largimin…