Sunny Hill Festival

E bëri shqiponjën para tifozëve serbë, UEFA e penalizon gazetarin kosovar, ia heq akreditimin

Gazetari i sportit, Arlind Sadiku është përjashtuar nga UEFA dhe i është hequr akreditimi për Kampionatin Evropian, merr vesh Gazeta Express.

Sadiku është përjashtuar sot pas ankesës së Federatës së Futbollit të Serbisë për veprimin e tij para duelit Angli-Serbi.

Sadiku e bëri shqiponjën para tifozëve serbë dhe kjo është arsyeja e përjashtimit.

Sadiku nuk do të ketë autorizim më për të raportuar brenda stadiumeve në Gjermani gjatë Kampionatit Evropian