Edhe 29 raste të reja me koronavirus në Maqedoni, numri total shkon në 177

Ministria e Shëndetësisë njofton se deri në ora 12:00 janë shënuar edhe 29 raste te reja me virusin korona në vend.

Në 24 orët e kaluara, 29 raste të reja të koronavirusit janë regjistruar në vend. Sipas qyteteve: Shkupi (20), Kumanova (3), Velesi (3), Prilep (2) dhe Dibra (1). Kështu, numri i përgjithshëm i pacientëve të diagnostikuar me KOVID-19 që nga ora 12:00 sot është 177 persona.