Kapitenëve të Barcelonës s’do t’u ulen pagat

Kapitenët e Barcelonës nuk do të kenë një ulje tjetër pagash në afatin kalimtar të verës.

Klubi është takuar së fundmi me përfaqësuesit e Sergio Busquets, Gerard Pique dhe Jordi Alba për të gjetur një formulë përmes së cilës këto ulje rrogash mund të përkthehen në më shumë hapësirë ​​në faturën e pagave.

La Liga ia ka bërë të qartë Barcelonës se marrja e një ulje page tjetër të Pique nuk do t’i ndihmojë ata të krijojnë hapësirë ​​në kufirin e pagave të tyre dhe të regjistrojnë lojtarë të rinj.

Dy palët janë takuar ditët e fundit në përpjekje për të gjetur një zgjidhje të kënaqshme reciproke, por nuk ka qenë e mundur.

Pique tashmë ka bërë disa ulje pagash, ose duke shtyrë pagesat ose duke ulur drejtpërdrejt pagën e tij.