KEDS tregon cilat zona do të mbesin pa rrymë nesër deri në 8 orë

KEDS-i ka njoftuar se gjatë dy ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Sipas njoftimit të KEDS-it, ndërprerja e rrymës do të ndodh për shkak të punimeve në rrjet.

Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi i plotë nga KEDS:

Punime të domosdoshme për Siguri të Sistemit

Prishtinë

1

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4[kV] Ulzat 1-Hajvali (kodi:19000040167) prej orës 10:30 – 15:30.

Vendet: Lagjja e Byçmetëve.

Arsyeja: Bartja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër 0.4kV në rrjetin e ri 0.4 kV.

Mitrovicë

1.

NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet :

NS 10/0.4kV në Stabiliment te TS Bahri Kuqi prej ores 11:00 –15:00

TS-et që mbesin pa tension janë:

TS 10/0.4 kV Studime e Ulët-1(Rashict) (Kodi: 73000009012)

TS 10/0.4 kV Karaqë (Kodi: 73000009019)

TS 10/0.4 kV Begaj (lagja Kaqanolli-Terstena) (Kodi: 73000009029)

TS 10/0.4 kV TSSH-Begaj Lagja Hajra (Kodi: 73000009032)

TS 10/0.4 kV Studime e Epërme (Kodi: 73000009013)

TS 10/0.4 kV Studime e Epërme (Kodi: 73000009011)

TS 10/0.4 kV Studime e Ulët-3 (Gërxhalit) (Kodi: 73000009014)

TS 10/0.4 kV Sfaraqak i Epërm (Kodi: 73000009015)

TS 10/0.4 kV Gojbulë-1 (Serbet) (Kodi: 73000009016)

TS 10/0.4 kV TSSH-Lagja Istrefi (Kodi: 73000009031)

TS 10/0.4 kV Gojbulë-2 (Serbet) (Kodi: 73000009017)

TS 10/0.4 kV Miraqë (Kodi: 73000009018)

TS 10/0.4 kV Skromë-1 (Kodi: 73000009021)

TS 10/0.4 kV Shilovicë (Kodi: 73000009020)

TS 10/0.4 kV Skromë-2 (Kodi: 73000009022)

TS 10/0.4 kV Bozhlan (Kodi: 73000009023)

TS 10/0.4 kV Gumnishtë-1 (Kodi: 73000009024)

TS 10/0.4 kV Gumnishtë-2 (Kodi: 73000009025)

TS 10/0.4 kV Korollovë (Kodi: 73000009026)

TS 10/0.4 kV Vesekovc (Kodi: 73000009027)

TS 10/0.4 kV HAXHA COMPANYSH.P.K. (Kodi: 73000009030)

TS 10/0.4 kV HAXHA COMPANYSH.P.K. (Kodi: 73000009033)

Vendet: Studime e Ulët, Karaqë, Begaj, Studime e Epërme, Sfaraqak, Gojbulë, Miraqe, Skrom, Shilovicë, Bozhlan, Korollë, Gumnishtë, Veskovec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Studime (kodi: 73000013) prej orës 11:00-11:15 dhe nga ora 15:00-15:15.

Vendet: Studime, TS Muharrem Zariqi,TS “Ariani company” te moteli, Migjeni,TSB mbi asfalt, Begaj,Moteli,Rashicet, ETC, Zjarrfikësit, Grupi i biznesit, Fabrika Ekstra, PROEX SH.P.K. Ylber. Kuraja,N.T.SH. “FLORENTI TRANS”,Ariani Company-Afër Kishës.

Arsyeja:Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i siguresave TM.

3

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] TS Moteli (kodi: 73000013029) prej orës 11:00- 15:00.

Vendet: Ts Moteli.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e ndërprersit 0.4kV.

4

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehen TS-at:

TS 10/04[kV] TS Kuqicë (Selimi) (kodi: 74000012018) prej orës 10:00- 14:00.

TS 10/04[kV] TS Kuqicë-Smajli (kodi: 74000012019) prej orës 10:00 -14:00

TS 10/04[kV] TS Kuqicë-Hasani (kodi: 74000012020) prej orës 10:00 – 14:00.

TS 10/04[kV] TS Kuqicë TSSH (kodi: 74000012021) prej orës 10:00 -14:00.

TS 10/04[kV] TS Klinë Hamza (kodi: 74000012017) prej orës 10:00 – 14:00.

Vendet: Kuqicë, Klinë Hamza.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave, kontrollimi i nivelit ti vajit, ndërrimi i siguresave të TM.

Pejë

1

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vrella (kodi: 54000002) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Cerrcë,Lubozhdë,Vrellë,Stupe

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, rregullimi i ndërpreresit të fuqisë.

2

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Lumbardhi (kodi: 53000005) prej orës 11:00 – 15:00.

Vendet: Lluka e Epërme, Llukë Gecaj, Pozhari, Glloxhan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i tri shtyllave TM lokacioni Lumbardh.

3.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gllareva (kodi: 52000009) prej orës 08:00-08:30 dhe nga ora 11:00-11:30.

Vendet: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërxha, Çabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport, Lagjja:Buzhala.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM.

4.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

TS 10/04 [kV] Lagjja Haxhaj (kodi: 52000009053) prej orës 08:00- 11:00.

Vendet: lagj.Haxhaj

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, rregullimi i kabllos të TM.

Ferizaj

1

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Jezerci (kodi: 40042003) prej orës 10:00 – 15:00.

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizneset private.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, vendosja e ndarësit linjor 10kV.

Prizren

1

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Restelica (kodi: 30036002) prej orës 09:00 -16:00.

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

24.06.2022

Punime të domosdoshme për Siguri të Sistemit

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet dalja 35kV – H05:

NS 35/10kV Kaqaniku – H06 (kodi 400430) pa tension mbesin daljet 10kV nga ora 11:00 deri 14:00.

Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Agim Bajraku, Dushkaja, Emin Duraku, Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Ismajl Qemajli, Ismajl Raka, Skendërbeu dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë) si dhe një pjesë e Kaçanikut, Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi dhe UÇK, Demush Bilalli,

Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismai Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë).

Fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë), vajë, Kotlinë, Lumëbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë, Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, eleminimi i pikave të nxehta në izolatorë përcjellës të ardhjes.

24.06.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 35/10 [kV] Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushniku (kodi: 16023003 ) nga ora 09:00 -09:30 dhe nga 12:30-13:00.

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleçkë e Re.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM.

NS 10/0.4[kV] që do të mbesin pa tension nga ora 09:00 deri 13:00 janë:

NS 10/0.4[kV] Vuqak Kodi:16023003060)

NS 10/0.4[kV] Gjurgjicë trafo e vjetër. Kodi:16023003061)

NS 10/0.4[kV] Gjurgjicë trafo te Shabani Kodi:16023003062G

NS 10/0.4[kV] Gjurgjicë Morine e Uët Kodi:16023003161)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup trafo e vjetër Kodi:16023003052)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup te Kurumët Kodi:16023003053)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup te Afrimi Kodi:16023003055)

NS 10/0.4[kV] Orllat mahalla e Xamisë te Qallakët Kodi:16023003064)

NS 10/0.4[kV] Bujupët-Kodralit ZPRR 2016 Kodi:16023003198)

NS 10/0.4[kV] Terpez trafo e vjetër Kodi:16023003068)

NS 10/0.4[kV] Tërpez te shkolla Kodi:16023003069)

NS 10/0.4[kV] Tërpez te Lahovit Kodi:16023003070)

NS 10/0.4[kV] Sabit Kleçka Kodi:16023003176)

NS 10/0.4[kV] Kodi:16023003247)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bytyqët- trafo e vjetër Kodi:16023003065)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bytyqët e pompës së benzinit. Kodi:16023003067)

NS 10/0.4[kV] Lagjja Bytyqi-Orllat Kodi:16023003192)

NS 10/0.4[kV] Bytyqet e reja( Bashkinvestim). Kodi:16023003215)

NS 10/0.4[kV] Hasan Gashi “GURBARDHI”shpk Kodi:16023003199)

NS 10/0.4[kV] Shpk “Graniti&Co”-Kleçkë Kodi:16023003229)

NS 10/0.4[kV] “Joni Fix”-Sami Zogaj Kodi:16023003243)

NS 10/0.4[kV] Gani S Krasniqi Kodi:16023003246)

NS 10/0.4[kV] Negrovc Llokma Kodi:16023003056)

NS 10/0.4[kV] Negrovc te shkolla Kodi:16023003057)

NS 10/0.4[kV] Negrovc te Pllavit Kodi:16023003058)

NS 10/0.4[kV] Negrovc te Vargi Kodi:16023003059)

NS 10/0.4[kV] Kodi:16023003244)

NS 10/0.4[kV] Berishë te antenat Kodi:16023003071)

NS 10/0.4[kV] Novosellë trafo e vjetër Kodi:16023003072)

NS 10/0.4[kV] Novosell trafo e re Kodi:16023003073)

NS 10/0.4[kV] Divlak Kodi:16023003074)

NS 10/0.4[kV] Kleçkë e Re Kodi:16023003194)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup te Kryqi Kodi:16023003054)

NS 10/0.4[kV] Orllat Mahalla e Xhamisë tr.vj. te xhamia Kodi:16023003063)

NS 10/0.4[kV] Orllat Shkolla e Re Kodi:16023003160)

NS 10/0.4[kV] Foniqët Kodi:16023003175)

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleçkë e Re.

Arsyeja: Vendosja e konzollave dhe shtrirja e përçuesëve dhe energjizimi i rrjetit të ri 10kV.

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130) prej orës 09:00- 17:00.

NS 10/0.4kV[kV] TS Shishmon I rrafshët 2 (kodi:80080006032) prej orës 09:00- 17:00.

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137) prej orës 09:00 -17:00.

Vendet: Mejë 1,Shishmon i rrafshët, Dallashaj

Arsyeja: Kyçja e konsumatoreve të rinj.

24.06.2022

Punime nga Palët e Treta

Gjilan

1.

Nga NS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Germova (kodi:61067003) nga ora 10:00-10:30 dhe 16:30-17:00.

Vendet: Fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Verban.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM.

2.

Nga NS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Plastika (kodi:61067003039) nga ora 10:00-17:00.

Vendet: Fabrika e plastikës, konsumator te lidhur ne kete TS.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit të aprovuar, montimi i ndarësit të TM.