Keni harruar fjalëkalimin tuaj të Apple ID? Katër hapa të thjeshtë si ta riktheni atë

Keni harruar fjalëkalimin tuaj të Apple ID ose është komprometuar dhe nuk dini çfarë të bëni? Mos u shqetësoni, rivendosja e tij është e thjeshtë.

Nëse keni një pajisje Apple, ju e dini se sa të rëndësishme janë një ID dhe fjalëkalimi i Apple për të përdorur shërbime, si iCloud dhe iMessage. Ju nevojitet një ID dhe fjalëkalim i Apple për të konfiguruar një pajisje të re si një iPhone ose Macbook.

Nëse e keni harruar fjalëkalimin tuaj ose llogaria juaj është komprometuar, mund të mos jeni në gjendje të hyni në pajisjen tuaj ose në ndonjë nga shërbimet e Apple. Rivendosja e fjalëkalimit tuaj të Apple ID mund të jetë vetëm mashtrimi për të fituar sërish qasje.

Ne do t’ju tregojmë disa mënyra të thjeshta për ta ndryshuar fjalëkalimin tuaj të Apple ID.

Rivendosni fjalëkalimin tuaj të Apple ID me iPhone, iPad ose Apple Watch.

Udhëzimet për rivendosjen e fjalëkalimit të Apple ID në iPhone do të funksionojnë gjithashtu në iPad dhe Apple ëatch. Ja si duhet bërë këtë.

1. Futuni tek Settings.

2. Shkruaj emrin tuaj.

3. Zgjedh Password & Security.

4. Zgjedh Change Password. 

Nëse kjo nuk funksionon, atëherë drejtohuni te Apple.