Sunny Hill Festival

Këta artistë pritet të përformojnë sonte në festivalin Sunny Hill

Sot është dita e dytë e festivalit ‘Sunny Hill”.

Edhe sot pritën të përformojnë artistë të njohur vendor e ndërkombëtarë.

J balvin, Mahmood, Dhurata Dora, Azet&Zuna, Ghetto Geasy, Cozman, Onat, Emir Taha janë disa nga emrat që do ngjitën në skenën gjigante të këtij festivali.

Kujtojmë që mbrëmë ishte një natë e paharruar me yjet e muzikës shqiptare dhe Dua Lipës.