Sunny Hill Festival

Këto janë çmimet e derivateve për sot dhe nesër në Kosovë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka njoftuar për çmimin tavan për shitjen e derivateve të naftës në pompat e Kosovës.

Sipas MINT-së, çmimi për dizel është 1.75 euro për litër, për benzinë 1.69 euro dhe çmimi për gaz është 0.78 euro.

Këto çmime vlejnë për datat 10 dhe 11 korrik.