Këto vende nuk do të kenë rrymë nesër

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

30.07.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilani

1.

NS 110/10[kV] Kamenicë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Hogoshti (kodi: 62000001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bujnoc (një pjesë), Dazhnicë (një pjesë), Hogosht, Kolloleq, Kopërnicë, Kostandincë (një pjesë), Kradinell, Lajçiq, Lisockë (një pjesë), Marocë (një pjesë), Poliçkë, Shahiq (një pjesë), Shipashnicë e Epërme, Shipashnicë e Poshtme, Tërstenë (një pjesë), Velegllavë (një pjesë), Vriqec (një pjesë), Xhyrishevc (një pjesë) dhe Zhujë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

31.07.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

NS 110/10[kV] Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Loxha (kodi: 51000008) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellc i Epërm, Zagerme (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardania 2.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, bartja e rrjetit të tensionit të mesëm.

01.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10[kV] Mitrovica 2 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Koshtova (kodi: 70000005) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, montimi i ndarësit linjor.

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

NS 35/10[kV] Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Prelluzha (kodi 18024003) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Plemetin, Stanovci i Ulët, Prilluzha, Lumi i Madh, Gllavotini, Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Bequku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

3.

Nga TS 35/10kV Mazgit – (H02) do të ndërprehet:

NS 35/10kVBesia me kod: 100130 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri ne ora 15:00.

Vendet: Prugovci-1 (te Villa Natyra, Verbovcët, Lupçin e Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerme e FSK në Vranidoll, Barilevë Lecët, Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët, Besi Pompat dhe NTPM Tehnologie Mabetex Group Shpk-Rrustem Pacolli.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, mirëmbajtje totale e nënstacionit.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Xerxe do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Xerxa (kodi: 82081003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshati Xërxe.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave dhe shtrëngimi i përçueseve.

Gjilan

1.

Nga TS 35/20kV Artana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Slivova (kodi: 60024003) prej ores 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Bostoni, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

NS 35/10[kV] Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Barani (Kodi: 53000002) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Berani, Prapaçani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Çallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë dhe Buqani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve/mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vitomirica (kodi 50000010) prej orës 09:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubova e Vogël.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të thyera, shtrëngimi i rrjetit.

3.

Nga TS 110/10kV Klina të ndërprehet:

LP 10kV Volljaku me ( kod: 52000102 ) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: fshatrat: Deiq (një pjesë), Volljakë dhe Zajm.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Restelica (kodi 30036002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë, Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, dhe Orqushë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcim i shtyllave, shtrëngimi përçuesve).

2.

TS 35/10 kV Dikanca do të ndërprehet:

LP 10kV Brodi (Kodi: 30037003) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Fshati Brod dhe afariste: N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Suhadoll (kodi: 41000020) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja e Re; fshatrat:h Suhadoll-Skullan, Leinë, Radevë, Skullan dhe Llugë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

2

Nga TS 110/6 kV Han I Elezit do të ndërprehet:

Dalja – LP6(kV) Paldenica (kodi: 42000004) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Adem Jashari (një pjesë), Elham Curri (një pjesë), Hani Elezit (një pjesë), Hysen Suma, Imer Vila, Imri Curri, Kalimi Kufitar (një pjesë). Fshatrat Dimcë, Dromjak (një pjesë), Kashan dhe Paldenicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve, dhe riparimi i shtyllës.

3.

Nga NS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Konjuhi (kodi:41000004 ) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Akllap (lagja e Akllapit) (një pjesë), Banullë, Gumnasellë (një pjesë), Janevë, Konjuh, Lipjan (lagja e Akllapit) (një pjesë), Lagja e Burimit, Lagja e Re (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Prishtinë, Qallapeku (një pjesë), Lagja Sadik Shala dhe Udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve- riparimi i shtyllës.

01.08.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/20kV Prishtina I do të ndërprehet:

Dalja 20 kV Dalja F.K nr-8 (kodi: 10012181) prej orës 09:00 – 09:10 dhe nga ora 15:50 – 16:00

Vendet: Euromedi, EDONI COM Fadil Ajvazi, Bedri Prishtina Apollonia, NNT “Model Sllovenia” 1-Afrim Tafa, “Al Trade Center” shpk Sokol Gashani, Raif Preniqi dhe Musa Gashi, Lesna, AGANI, Emajliku, Shtypshkronja Dinori, Istret Krasniqi, Petrit Deshishku, Intrerex, Baci Company, Univerziteti AAB, Stacioni i Veterinarisë, Intercoop group, Fabrika e xhamit, Mentror Krasniqi, Ceku, Herta Comerc, N.P.P Arditi, Mihajl Grameno, TSB e Depos, Albi com, Nexhmedin Bajrami, Al Trade Center,

TS 20/04 kV “Al Trade Center” (kodi: 10012181182) prej orës 09:00 deri në ora 16:00 .

Vendet: TS “Al Trade Center”.

Arsyeja: Punë sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

02.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

LP 10kV j06 Rezervoaret-KFOR (kodi: 13000002) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Bardhoshi dhe Bërnica e Ulët, Barilevë Sheshivarët, Shaljanët, te Xhamia, Drenovc Gashët,”Kuvilab” private, Rub Shpk-Samir Rexha, Ndriçimi publik për autostradë, Prugovc –Kaqurët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dobroshi (kodi: 80080007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Dobrosh, Hereç, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubull; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Acetileni (kodi: 81000001 ) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali (një pjesë), Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Rruga Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i trasesë dhe revizion i TR 10/04kV.

3.

Nga TS 110/10(20)[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja [kV] Ekektrom-Deva (kodi: 81000003) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Londra, Vashingtoni, Yjet e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, pastrimi i trasesë dhe revizion i TS 10/04kV.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kolonija e vjetër (kodi: 60024001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Kolonija e vjetër, Kolonija e minatorëve, Tullar, Jasenovik, Qeranovik

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me te betonit dhe ndërrimi i izolatorëve.

2.

Nga NS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

LP 10kV Uglari (kodi: 60060016) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Bilincë, Inatoc (një pjesë), Llovcë, Malishevë, Malishevë e Poshtme, Pograjë, Sllubicë (një pjesë), Stublinë, Uglar dhe Zabeli i Sahit Agës.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të drurit me shtylla të reja të betonit në degëzimin për Llovce.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusha (kodi: 50052001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrushë e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhoti.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hoqa e Qytetit (kodi: 30035005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë; afariste: Resturant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”, Betoniera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit” dhe Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

2.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shiroka (kodi: 32000019) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshati Shirokë dhe një pjesë e rrugës 560 Brigada 123.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

LP 10(20)kV Kraishta me kod: 41000002 nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i Vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

Mitrovicë

1

Nga TS 110/10kV Mitrovica 2 – J21 do të ndërprehet:

NS 10/10kV Shupkovci dhe 3 dalje 10kV- prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

Vendet: rrugët: Herojska (një pjesë) dhe Tyneli i Parë, Afrim Zhitia, Agim Ramadani, Agim Hajrizi, Avni Shabani, Besim Nuka, Brigada 141 (një pjesë), Bushatasit (një pjesë), Evlia Qelebia, Kumanovska, Kemajl Ataturku, Rexhep Mitrovica (një pjesë), Selim Berisha (një pjesë), Shemsi Ahmeti, Zelengora (një pjesë), Sheshi Mehë Uka (një pjesë), Sheshi Isa Boletini (një pjesë), Sheshi Adem Jashari (një pjesë) dhe Sheshi Agim Hajrizi, Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë), Bislim Bajgora, Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Kalabria dhe Parku i Biznesit, Viva Lux, gim Çavdërbasha, Ali Hadri (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Emin Duraku (një pjesë), Eqrem Qabej (një pjesë), Gazmend Baliu (një pjesë), Gjon Belushi, Ilaz Kodra, Marija Kraja (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Pjetër Budi, Shkodra, Elez Begu (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Sami Gashi (një pjesë), Selman Vojvoda (një pjesë), Jetish Bajrami (një pjesë) dhe Sylë Vokshi (një pjesë); fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiç, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiç, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça, Cërnusha (një pjesë), Shupkovcë, Kçiq, Kçiq i Madh, Kçiq i Vogël, Rekë (një pjesë), Shupkovcë, Smrekovicë dhe Zasellë, Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë, Frashër i Vogël (një pjesë), Lushtë, Pirç, Shipol, Vaganicë, Vaganicë e Poshtme, Vaganicë e Epërme, Vërnicë dhe Zhabar i Epërm (një pjesë), Shipol, Zhabarë, Zhabarë i Epërm, Zhabar i Poshtëm dhe Lushtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

2.

Nga NS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ekstra (kodi:73000006 ) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: 2 Maji, Azem Bejta, Azem Galica (një pjesë), Bahri Kuqi, Basri Ali Hyseni (një pjesë), Cetines (një pjesë), Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Drenicës, Rrustem Hyseni, e Shalës, Shote Galica (një pjesë), Fahrul Beqiri (një pjesë), Gjergj Kastrioti (një pjesë), Gjon Buzuku (një pjesë), Haxhi Zeka, Hoxhë Kadri Prishtina (një pjesë), Isa Mernica (një pjesë), Ismajl Qemajli, Lutfi Musiqi, Magjistralja, Januz Jashari (një pjesë), Vushtri (një pjesë) dhe fshatrat: Begaj, Novosellë e Begut, Studime, Studime e Ulët dhe Sutjeska.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe kontrollimi i TR për vaj.