Mali i Zi mbetet shteti vetëm pa koronavirus në Evropë

Shteti i vogël në Ballkanin Perëndimor, Mali i Zi, është i vetmi vend në Evropë, pa një rast të konfirmuar të koronavirusit që ka përfshirë në të gjithë globin dhe ka infektuar mbi 125 mijë persona.

Nga ana tjetër ky shtet ka vendosur që karantina të vendoset në Komunën e Ulqinit, e cila po kundërshtohet fuqishëm nga banorët e zyrtarët e kësaj ane të banuar e udhëhequr nga shqiptarët.