Mbi 1300 gjoba trafiku në 24 orët e fundit

1357 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 20 aksidente me të lënduar dhe 40 me dëme materiale.

24 orëshin e fundit janë shqiptuar edhe 478 gjoba për mosrespektim të ligjit antiCOVID.

Gjithashtu, janë arrestuar 22 persona dhe 11 janë dërguar në mbajtje.