Sunny Hill Festival

Moti me diell dhe vranësira kalimtare

Mbi vendin tonë do të vazhdoj të mbaj mot stabil me diell dhe vranësira kalimtare, ku do të ketë intervale me të gjata me diell.

Sot do të mbaj mot kryesisht me diell paradite kurse ditën do të ketë vranësira kalimtare.

Temperaturat do të sillen nga 10 deri në 24 gradë ceslius.

Cilësia e ajrit gjatë ditëve të ardhshme do të jetë kryesisht me indeks në vlera të mira dhe të pranueshme.

Indeksi i rrezeve ultraviolete do të jetë në nivele më të larta dhe shumë të larta të rrezikut, kështu që rekomandohet që orëve të mesditës t’i ikim ekspozimit më të gjatë ndaj rrezeve të diellit.