Sunny Hill Festival

Në Shqipëri, edhe nëntë raste me koronavirus – gjithsej 51

Institucionet shëndetësore në Shqipëri kanë njoftuar edhe për nëntë raste të reja me koronavirus.

Në 24 orët e fundit janë testuar 31 persona, përfshirë edhe nga stafi mjekësor dhe nëntë kanë rezultuar me Covid-19 i njohur si koronavirus.