Përfundon seanca për të dyshuarit në rastin e Bon Vivantit, flet avokati i “Italianit”

Gjykata Themelore në Prishtinë ka përmbyllur seancën për të dyshuarit në rastin e Bon Vivantit, ku si pasojë e shkëmbimit me armë zjarri mbetën të lënduar 17 persona dhe një i vdekur.

Gazeta Insajderi ka kontaktuar Fanol Krasniqin, avokatin e Andi Pajazitit, të njohur si “Italiani” i cili ka njoftuar se gjykata ende s’ka nxjerrë vendim për klientin e tij. Gjykata pritet të nxjerrë vendim përbrenda 48-orëve.

“Nuk është marrë kurrfarë vendimi, përpara 20 minutave përfundoi. Gjykata e ka afatin ligjor përbrenda 48 orëve me marrë vendim. Ta shohim a do të merret vendimi sot apo nesër”, ka thënë ai.