Presidenti Thaçi i shkruan Osmanit, i kërkon mbajtjen e seancës sot në orën 16:00

Pas shkresës së djeshme që Sekretari i Presidencës së Kosovës i ka dërguar Sekretarit të Kuvendit të Kosovës, ku Kuvendit i është kërkuar organizimi i një seancë parlamentare në mënyrë që presidenti Thaçi t’u drejtohet deputetëve për vizitën dhe takimet e tij të fundit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, sot edhe vetë presidenti Thaçi i është drejtuar me një shkresë zyrtare kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani.

Thaçi e ka njoftuar kryetaren e Kuvendit se në pajtim me nenin 84 të Kushtetutës kërkon t’i drejtohet Kuvendit të Kosovës.

Ai ka kërkuar nga Osmani që të bëhen përgatitjet e nevojshme për mbajtjen e kësaj seance, sot në orën 16:00.

Deri më tani, Kuvendi ende nuk i është përgjigjur asnjërës prej shkresave të Presidencës. /Telegrafi/