Publikohen çmimet e derivateve, benzina 2 cent më lirë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar çmimet tavan për shitjen e derivateve.

Sipas njoftimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës dhe gazit ka mbetur i njëjtë kurse benzina është liruar për 2 cent.

Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës:

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.74  €  për litër;

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.61  € për litër;

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.78  €  për litër.

Çmimet vlejnë për datën 20/07/2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit.