Publikohen çmimet e derivateve, nafta 1.74 euro, benzina 1.63 euro

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT), ka publikuar limitin e çmimeve për shitjen e derivateve për 24 orët e ardhshme.

Sipas vendimit të kësaj ministrie, çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës është 1 euro e 74 centë, për benzinë 1 euro e 63 centë, derisa për gazin 0.78 centë. Çmimet vlejnë të njëjtat si ditën e diel edhe sot, duke filluar nga ora 10:00.