Sot zhvillohet maratona “Prishtina 2022”

Federata e Atletikës e Kosovës dhe Departamenti i Sporteve sot organizojnë maratonën “Prishtina 2022”.

Në këtë maratonë pritet të marrin pjesë mbi 500 garues, të cilët do të nisen nga Teatri Kombëtar i Kosovës, duke filluar nga ora 9.

Më poshtë mund të shihni hartën me lokacionet nëpër të cilat do të kalojnë garuesit: