Dëshironi të lini alkoolin? Ja disa këshilla nga ekspertët që mos të tundoheni

Ka shumë arsye për të vendosur të “thaheni” në janar dhe të hiqni dorë nga alkooli.…

Çfarë ndodh me trupin dhe jetën tuaj nëse hiqni dorë nga kafeja dhe alkooli

A kanë njerëzit vërtetë nevojë për kafen e mëngjesit? Me gllënjkën e parë të kafesë, kafeina hyn në qarkullimin…

Këto pije alkoolike janë shumë të këqija për shëndetin e zemrës

Ndërsa rriteni, filloni të mendoni gjithnjë e më shumë për efektet që alkooli ka në shëndetin…

Mbi 40-vjeçarët përfitojnë nga alkooli, për ata nën këtë moshë nuk është aspak i mirë

Alkooli bart rreziqe të konsiderueshme për shëndetin dhe nuk ka përfitime për të rinjtë, por disa…