Ymer Ymeri tregon pse përfaqësuesit e SBASHK-ut votuan kundër propozimit të Golës

Nënkryetari i SBAShK-ut, Ymer Ymeri, ka thënë se në arsyetimet e shoqatave sindikale, të cilët me…

Përfundon mbledhja e Komisionit për Arsim, Gola i jep propozim SBASHK-ut si të dilet nga greva në arsim

Takimi mes përfaqësuesve të Sindikatës së Bashkuar të Arsimit (SBASHK) dhe dy ministrive të Qeverisë së…

Eskalimi i debatit në Komisionin për Arsim, Gola i LVV-së: Jap dorëheqje nëse dëshmohet se është përdorur gjuhë kërcënuese ndaj SBASHK-ut

Deputeti i LVV-së, njëherit edhe kryetar i Komisionit për Arsim, Ardian Gola ka premtuar se do…

Gola: Shqetësuese gjuha e përdorur nga sindikata, Basha e kishte fjalimin me argumente

Kryetari i Komisionit për Arsim, Ardian Gola, thotë se gjuha e përdorur nga SBAShK-u është shqetësuese…