Horoskopi 3 dhjetor 2022

Dashi Ju jeni vërtet në më të mirën tuaj. Ju shoqëroheni, punoni për të mirën e përbashkët…

Horoskopi 2 dhjetor 2022

Dashi  Një ditë ideale për ju Dashi i dashur për të introspektuar, reflektuar, rishikuar dhe mbrojtur…

Horoskopi 1 dhjetor 2022

Dashi  Duhet të jeni shumë të kujdesshëm në çështjet që lidhen me lëvizjet dhe kontaktet tuaja…

Horoskopi 30 nëntor 2022

Dashi   Një ditë ideale për ju Dashi i dashur për të reflektuar, rishikuar dhe mbrojtur veten…

Horoskopi 29 nëntor 2022

Dashi  Për shkak të opozitës së sotme Merkur-Mars Retrograde, ju bëni shumë gabime në komunikime dhe…

Horoskopi 28 nëntor 2022

Dashi Mund të ndiheni dembelë dhe jo energjikë sot për shkak të pranisë së Hënës në…

Horoskopi 27 nëntor 2022

Dashi  Më në fund e dini se çfarë dëshironi dhe sot e arrini, duke e bërë…

Horoskopi 26 nëntor 2022

Dashi  Po përmirëson sjelljen tënde në jetën shoqërore, në mënyrë që të përparosh shumë dhe të…

Horoskopi 25 nëntor 2022

Dashi  Premton favore dhe shumë mundësi, për të arritur qëllimet e larta, me lehtësi. Humori juaj ndryshon,…

Horoskopi 24 nëntor 2022

Dashi Premton favore dhe shumë mundësi për të arritur qëllimet e larta me lehtësi, falë Hënës…