Rama e bën përgjegjëse MF-në: Prishtina ka caktuar përqindjen më të ulët të mundshme të tatimit në pronë

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama ka shprehur shqetësimin e tij lidhur me ngritjen e…

Donjeta Sahatçiu nënkryetare e Prishtinës, këta janë drejtorët e komunës nga PDK

Uran Ismaili prezantoi ekipin drejtues të PDK-së në Komunën e Prishtinës. Përmes një konference për shtyp,…

Përparim Rama publikon disa nga emrat e kabinetit

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, ka publikuar disa prej emrave të kabinetit të tij. Alban Zogaj –…

Përparim Rama shërohet nga COVID-19

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, ka njoftuar se e ka kaluar koronavirusin, një javë pasi kishte…

Përparim Rama jep detaje për marrëveshjen me PDK-në

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, është deklaruar pas informacioneve se LDK-ja dhe PDK-ja kanë arritur marrëveshje…

Arrihet marrëveshja për bashkëqeverisje në Prishtinë mes LDK-së e PDK-së

Është arritur marrëveshja për bashkëeverisje në Prishtinë, ndërmjet Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe Partisë Demokratike të…

Kuvendi i Prishtinës sot mban mbledhjen e jashtëzakonshme për zgjedhjen e kryesuesit

Kuvendi i Prishtinës do të mbajë sot mbledhjen e jashtëzakonshme për zgjedhjen e kryesuesit. Mbledhja do…

Përparim Rama thërret seancën për zgjedhjen e kryesuesit të asamblesë

Asamblistët e Kuvendit Komunal të Prishtinës tashmë kanë marrë ftesë për të marrë pjesë në seancën…

Kryetarit të Prishtinës nuk do t’i mjaftojë buxheti

Plan-programi i kryetarit të ri të Prishtinës, Përparim Rama, nuk mund të realizohet me një buxhet…