Sunny Hill Festival

Arber Krasniqi sjell kengen Let Me Burn

Kengetari dhe producenti Arber Krasniqi, ka realizuar kengen “Let Me Burn”

Kenga flet per çrregullimet e stresit post-traumatik të çlirimtarëve, luftetarëve, te cilet jane ne mëshiren e fatit.

Kenga vije nga nje bashkpunim i gjere artistësh.
Komponimin e beri muzikanti amerikan Ian Luck, ndersa; vokalet, audio dhe video produksionin Arber Krasniqi.


Vokalet percjellese i sjell me mjeshteri Florent Abrashi sidhe Cara Ristau.