Fero kërkoi një grua të dytë, Arbenita publikon foto provokuese

Fero dhe Arbenita po kalojnë një krizë në çift. Madje të njëjtit janë edhe në prag të divorcit. Fero tha se gruaja e parë nuk duhet ta ndalë burrin që ta marrë gruan e dytë.

E për këtë nuk ka munguar reagimi i modeles bukuroshe. 

Ajo ka publikuar një foto me anë të së cilës anasjelltas ja bënê me dije se cfarë ka humbur.