Gjashtë raste aktive me COVID-19

Sipas njoftimit të Ministrisë së Shëndetësisë janë edhe gjashtë raste aktive me COVID-19.

Gjatë 24 orëve të fundit nuk u shënua asnjë viktimë teksa është regjistruar një rast pozitiv dhe nuk pati pacientë të shëruar.