iPhone 15 del në shitje në Kaliforni


Klientët kontrollojnë iPhone 15s të ri, derisa njerëzit u rreshtuan dje jashtë dyqanit Apple në Palo Alto, Kaliforni të Shteteve të Bashkuara, për të blerë iPhone 15 të sapolansuar nga Apple.

Aty u ofruan edhe produkte të tjera nga kjo kompani.

Një nga ndryshimet më të mëdha që Apple njoftoi është një mënyrë e re për të karikuar modelet e iPhone 15 dhe gjeneratat e ardhshme.

Kompania po kalon në standardin USB-C, që tashmë përdoret gjerësisht në shumë pajisje, duke përfshirë kompjuterët e saj Mac dhe shumë nga iPad-ët e saj.