Kjo është lista e barnatoreve kujdestare (Foto)

Ministria e Shëndetësisë, në bashkëpunim me odën e Farmacistëve të Kosovës, ka publikuar listën e barnatoreve kujdestare të cilat do të punojnë më 28 mars në gjithë Kosovën, pas orës 17 e deri  në 06 të mëngjesit.  

Kujtojmë se kujdestaria e barnatoreve ka ardhur si pasoj e gjendjes së krijuar me koronavirus dhe pas kufizimit të orarit të lëvizjeve për qytetarët e automjetet.

Tash me vendimin e ri të Qeverisë së Kosovës, lëvizja lejohet prej orës 06 deri në ora 17:00.