Koronvirusi, Premierliga do të vazhdojë me dyert e mbyllura për tifozët

Premierliga pritet të jetë kampionati  tjetër i futbollit që do të afektohet nga koronavirusi.

Deri më tani, kampionate të shumta kanë zhvilluar ndeshje pa tifozë, madje ato si ai i Italisë dhe Superligës së Zvicrës janë anuluar.

Premierliga së fundmi është kampionati që po synon të marrë masat për parandalimin e përhapjes së virusit të rrezikshëm.

‘Mirror Football’ shkruan se ka rritje të frikës dhe klubet e Premierligës do të luajnë pa tifozë.

Raportime të tjera insistojnë se kampionati mund gjithashtu të anulohet.

Mbetet të shihet se cila do të jetë komunikata zyrtare e FA.