Sunny Hill Festival

Një grua në Missouri fiton 7.5 milionë dollarë në lotari

Një grua nga Missouri ka fituar 7.5 milionë dollarë në një lotari, pasi kishte ndryshuar mendjen për ta blerë një tiketë në momentet e fundit.

Gruaja i tha Lotarisë Missouri se nuk kishte planifikuar për të luajtur në lotari, por kishte ndaluar në njërën nga pikat ku shiten tiketat dhe në momentet e fundit kishte vendosur ta blinte, shkruan Upi të enjten.

“Nuk isha duke e blerë tiketën, por vetëm e mendova. O Zot janë 7.5 milionë dollarë”, ka thënë ajo.

Ajo tha se i kishte zgjedhur vet numrat e saj të tiketës të cilët i sollën fat.

“Atë natë dëgjova se dikush kishte fituar, por nuk doja t’i shikoja tiketat e mija. Kur e pash nuk mund ta besoja”, ka thënë ajo.