Sunny Hill Festival

Shkolla për Frizer Kujta Hair Style thyen kufinjtë e suksesit, nxënësit e saj depërtojnë edhe në tregun gjerman

Shkolla për Frizer Kujta Hair Style në Vushtrri dhe Prishtinë ka thyer kufinjtë e suksesit pasi…