Osmani: Nëse nuk respektohet vullneti i shqiptarëve, atëherë kthehemi në situatën zero

Qeveria pa shqiptarë legjitim është njëjtë si Qeveri pa shqiptarë, tha Bujar Osmani. Osmani në “Kanal5”…

“Eksperimente me njerëz që po vdisnin”, dokumentari për klinikën në Maqedoni ku mjekohen shumë kosovarë

Një prej klinikave më të mëdha private në Maqedoni të Veriut dhe një prej adresave më…