A do të kompensohen orët e humbura? – flet Rrahman Jasharaj

Nuk dihet ende nëse Sindikata e Bashkuar e Arsimit dhe Shkencës do ta respektojë kalendarin e…

Jasharaj: E gjithë bota do ta kuptojë që Qeveria po sjell mesazhe pikëllimi për mësuesin e Kosovës

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës e Kulturës, Rrahman Jasharaj, ka thënë se mësuesit…

Jasharaj: Nëse nuk procedohen pagat deri më 5 tetor, mund të kthehemi në grevë

Qeveria e Kosovës nuk i ka procesuar pagat për muajin shtator për mësimdhënësit të cilët kanë qenë…

Jasharaj i ashpër me Qeverinë pasi nuk iu dolën pagat: Ju presim deri më 5 tetor, situata mund të përkeqësohet

Sot në shkollat e Kosovës ka nisur viti i ri shkollorë, pas grevës një mujore të…

Nesër fillon mësimi, MASHT kërkon bashkëpunim për kompensimin e orëve

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) ka njoftuar të gjithë nxënësit, mësimdhënësit dhe prindërit…

Pezullohet greva deri në janar 2023 – Jasharaj: Qeveria mos të ndihet triumfaliste

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK) ka vendosur që të pezullojë grevën pas pesë…

Sot vendoset për pezullim ose jo të grevës në arsim

Këshilli Grevist i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), do të mblidhet të…

SBASHK-u kërkon mendimin e anëtarësisë për pezullimin e grevës

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (SBASHK) ka bërë të ditur se po kërkon…

Jasharaj-Kurtit: Deklaratat tuaja janë bërë bajate, presim ftesë por jo takime për t’u tallur

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, Rrahman Jasharaj, i ka konsideruar “deklarata…

Propozimi i deputetit Ardian Gola – SBASHK-u mbledh sonte antarësinë

Përfaqësuesi nga Sindikata e Bashkuar për Arsim, Shkencë dhe Kulturë, Reshit Kushaj, ka bërë të ditur…