1685 raste aktive me COVID-19 në Kosovë

Aktualisht në Kosovë janë gjithsej 1685 raste aktive me COVID-19.

Në 24 orët e fundit dy persona kanë vdekur dhe janë konfirmuar 89 raste të reja me këtë virus, përcjell Klankosova.tv.

Gjatë kësaj periudhe janë shëruar edhe 302 persona.