2115 gjoba shqiptuara – 408 për shkelje të ligjit anti COVID-19

Në 24 orët e fundit Policia e Kosova ka shqiptuar dy mijë e 115 gjoba.

Prej tyre një mijë e 707 janë gjoba trafiku, kurse 408 prej tyre janë shqiptuar për ata që kanë shkelur ligjin kundër pandemisë së COVID-19.

Në periudhën e njëjtë kohore janë regjistruar 37 askdiente trafiku, prej te cilave 12 me lëndime dhe asnjë me fatalitet.